logo
خانه » کاشت مو به روش FUT و FUE | کلینیک ایدن

کاشت مو به روش FUT و FUE | کلینیک ایدن

زنان و مردان زیادی به علل ژنتیکی یا بیماری های مختلف موهای خود را به مرور زمان از دست می دهند. از آنجایی که زیبایی المانی است که در تمام جوامع همه به دنبال آن هستند ؛ بنابراین پروسه کاشت مو نیز به منظور بازیابی این موهای از دست رفته انجام می پذیرد تا افراد به اهداف خود برسند. اما برای این کار ، شرایط و روش های خاصی وجود دارد که همه قادر به بهره مند شدن از آن ها نیستند. در صورتی که می خواهید این روند را در تهران انجام دهید و مایلید بیشتر در این مورد اطلاع داشته باشید ، کلینیک ایدن را همراهی کنید.

 

کاشت مو + کلینیک ایدن

 

کاشت مو چیست؟

این رویکرد ، پروسیجری است که جراح پلاستیک یا درماتولوژیست در آن موها را از یک ناحیه ، به ناحیه بدون مو پیوند می زند. معمولا این موها از کناره ها یا پشت سر برداشته و  به جلوی آن منتقل می شوند. کاشت اغلب در کلینیک و تحت بیحسی موضعی صورت می گیرد.

در بیشتر موارد ، طاسی با الگوی مردانه دلیل از دست رفتن مو می باشد. ریشه این معضل به ژنتیک باز می گردد ؛ بقیه موارد به علت فاکتورهای دیگری هستند که در ادامه ذکر کرده ایم :

  • رژیم ؛ و در کل کاهش وزن شدید و ناگهانی
  • استرس
  • بیماری
  • بهم ریختن هورمون ها
  • مصرف داروهایی خاص

انواع مختلف کاشت مو

در کل دو نوع پروسه کاشت مو وجود دارد. اسلیت گرافت و میکروگرافت. در هر گرافت اسلیت بین 4 تا 10 عدد مو وجود دارد ، در صورتی که مدل میکرو تنها حاوی یک تا دو عدد مو می باشد. این موضوع به شدت طاسی و میزان فولیکول های مورد نیاز بستگی دارد.

من می توانم از این روند بهره بگیرم؟

 کاشتن موها می تواند روی ظاهر و اعتماد به نفس افراد تاثیر مثبت بگذارد. داوطلبین خوب برای کاشت مو شامل موارد زیر می شوند :

  • مردانی که الگوی طاسی مردانه دارند
  • زنان با موی نازک و کم پشت
  • هر شخصی که در نتیجه سوختگی یا آسیب به اسکالپ ( کف سر ) بخشی از موهای خود را از دست داده باشد

البته همانطور که گفته شد این پروسه برای تمامی افراد مناسب نیست و نباید از آن استفاده کنند. این دسته شامل :

  • زنانی که در کل سر دچار کچلی شده اند و محدوده آن بسیار بزرگ می باشد
  • اشخاصی که ناحیه دهنده ( دونر ) آن ها کم می باشد
  • کسانی که بعد از جراحی یا صدمه ، در کف سر گوشت اضافه آورده اند
  • آن دسته از بیمارانی که به علت شیمی درمانی موهای خود را از دست داده اند

چگونه آماده شویم؟

قبل از اینکه برای کاشت مو به بهترین کلینیک پوست و موی تهران مراجعه کنید ، این اقدامات را انجام دهید :

تمامی آزمایشات تجویز شده را انجام داده و روز مراجعه ، پاسخ آن را همراه داشته باشید. یک یا دو روز قبل از کاشت ، از مصرف سیگار و نیکوتین اجتناب کنید. از یک هفته پیش از انجام پروسه نیز الکل را کنار بگذارید.

توجه داشته باشید قبل از انجام این رویکرد در تهران یا هر شهر دیگری ، موهای خود را کوتاه نکنید زیرا امکان دارد به مقادیر زیادی از فولیکول نیاز باشد ، همچنین موهای بلند بهتر روی بخیه ها و زخم ها را می پوشانند. پیشنهاد می شود در حدود پانزده تا سی روز قبل از کاشت به صورت روزانه کف سر خود را ماساژ دهید. این امر موجب می شود پوست اسکالپ نرم شده و جریان خون در آن بهبود یابد.

داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها و آن هایی که برای مشکلات ریزش مو تجویز شده اند را طبق برنامه و به دستور پزشک مصرف کنید. به علاوه در نظر داشته باشید از مصرف قرص های ضد انعقاد خون نیز به صورت جدی پرهیز نمایید. دمنوش های گیاهی نیز شامل این موارد می شوند.

در طول روند کاشت مو چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پس از اینکه اسکالپ به خوبی تمیز شد ، جراح با یک سوزن بسیار کوچک داروی بیحسی را به منطقه مورد نظر تزریق می کند. دو روش اصلی برای برداشت فولیکول های مورد نیاز وجود دارد : FUT و FUE.

  1. متد FUT یا استریپ : در این تکنیک ، یک نوار باریک از پوست که حاوی فولیکول است جدا شده و سپس در ناحیه مورد نظر کاشته می شود. معمولا پشت سر که احتمال طاس شدن آن پایین است به عنوان دونر انتخاب خواهد شد. این عمل بهترین انتخاب برای افرادی است که از کچلی به شکل تاج رنج می برند. پوست بریده شده توسط چاقوی جراحی به قطعات کوچک تری تقسیم می شود تا نتیجه کاشت مو طبیعی تر باشد. ناحیه اهدا کننده نیز توسط بخیه ، بسته خواهد شد.
  2. متد FUE یا انتقال فولیکولی : تنها تفاوت این دو روش این است که فولیکول های مو به صورت مستقیم از ناحیه دونر برداشته می شوند و پوست جدا نخواهد شد. پس از برداشت فولیکول ها ، پزشک به وسیله یک سوزن یا چاقو سوراخ های کوچکی را در ناحیه دریافت کننده ایجاد کرده و به آرامی موها را درون آن قرار می دهد. در طول یک جلسه امکان دارد صدها یا هزاران فولیکول منتقل شود. پس از اتمام کار ، باید برای چند روز با گاز یا بانداژ سر خود را بپوشانید.

 

تفاوت روش کاشت مو FUT و FUE

 

کاشت مو می تواند چهار ساعت یا بیشتر به طول بی انجامد و بخیه ها نیز ده روز بعد از جراحی کشیده می شوند. توجه داشته باشید برای رسیدن به نتیجه نهایی و دلخواه شاید نیاز باشد طی سه تا چهار جلسه به کلینیک مراجعه نمایید. این جلسات با فاصله چند ماه از هم برگذار می شوند تا پوست سر به خوبی درمان شده باشد.

روزی که کاشت مو انجام می شود چه انتظاراتی باید داشت؟

در روز تعیین شده ، باید دوش بگیرید و با شکم خالی به کلینیک مراجعه فرمایید. به یاد داشته باشید روز جراحی نباید از هیچ یک از محصولات مربوط به مو مثل اسپری ، ژل یا واکس استفاده کنید.

در کلینیک ، یک بار دیگر جزئیات رویکرد با شما در میان گذاشته خواهد شد. انتظارات شما از نتیجه ، جایی که می خواهید خط رویش مو قرار بگیرد و متد استفاده شده از جمله مواردی می باشند که در موردشان صحبت خواهد شد. در این جلسه باید مدارک پزشکی خود را به دکتر تحویل دهید تا ایشان اطلاع داشته باشند که به دارویی حساسیت دارید یا خیر.

ریکاوری

پس از کاشت مو ، انتظار داشته باشید که بیشتر از یک هفته در اسکالپ احساس درد داشته باشید ، اما چند روز بعد از عمل می توانید به فعالیت های عادی و کار خود برگردید. در طول دوره نقاهت احتمالا برایتان آنتی بیوتیک تجویز خواهد شد تا با عفونت مواجه نشوید. داروهای ضد التهاب و داروهایی به منظور تحریک رشد مو نیز باید تهیه  و در مدت زمان بهبود مصرف شوند. برای کاهش درد و ناراحتی نیز می توانید از مسکن های غیر تجویزی یاری بجویید.

در برخی موارد ، موهای کاشته شده دو تا سه هفته بعد از روند کاشت مو می ریزند. این امر کاملا عادی و طبیعی می باشد. بعد از سه تا شش ماه ، متوجه رشد موهای جدید خواهید شد اما رشد کامل امکان دارد تا هجده ماه بعد از درمان به طول بی انجامد.

توجه داشته باشید در روز دوم تا پنجم ، پانسمان برداشته می شود اما نباید به گرافت ها دست بزنید و در روز ششم می توانید به آرامی موها را بشویید. در حدود روزهای دهم تا چهاردهم بخیه های غیر جذبی کشیده می شوند و پس از چند هفته ، همانطور که ذکر شد موها شروع به ریزش می کنند.

درصد موفقیت کاشت چقدر است ؟

این موضوع به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. بیماری های ژنتیکی ، دیابت ، مشکل تیروئید ، متدی که برای کاشتن استفاده شده ، مهارت جراح ، تراکم موها در ناحیه دونر ، ضخامت مو و شدت طاسی از این دست عاملین هستند. در کل می توان گفت درصد موفقیت کاشت مو حدود 85 درصد است.

عوارض جانبی احتمالی

اگر این پروسه به دست های یک پزشک متبحر و با تجربه صورت گرفته باشد و همچنین از تجهیزات به روز استفاده شده باشد ، این عارضه ها باید طی چند روز از بین بروند. حادترین مشکلاتی که امکان دارد در این رویکرد رخ دهد شامل موارد زیر می شود :

  • خونریزی خیلی خفیف از محل کاشت
  • عفونت
  • ورم کردن اسکالپ
  • تورم و کبودی اطراف چشم ها
  • خارش در کف سر
  • پوسته پوسته شدن در ناحیه اهدا کننده
  • ریزش موی ناگهانی و موقتی در ناحیه درمان شده
  • رسیدن به نتیجه ای غیر عادی در کاشت مو

نتیجه گیری

در کل کسانی که تحت این درمان قرار گرفته باشند ، بعد از مدتی در ناحیه هدف ، رشد موهای جدید را مشاهده خواهند کرد. تراکم این موهای جدید به خاصیت کشسانی پوست سر ، تراکم فولیکول های کاشته شده ، کیفیت و ضخامت مو و همچنین صاف یا فر بودن آن بستگی دارند. اگر در مصرف داروها تداوم نداشته باشید و یا از لیزردرمانی استفاده کرده باشید ، باز هم دچار ریزش مو خواهید شد. صحبت در مورد انتظارات خود از کاشت مو ، می تواند نتیجه بهتری را برای شما داشته باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Scroll to Top