logo
خانه » کاشت ابرو | کلینیک ایدن

کاشت ابرو | کلینیک ایدن

تا به حال ، افراد برای جبران کم پشتی و پراکنده بودن ابروهای خود ، تنها به لوازم آرایشی تکیه می کردند تا فواصل خالی میان ابروها را پر کنند. هرچند در سال های اخیر علاقه به کاشت ابرو ، یک راه حل دائمی بیشتر شده است. این امر به وسیله موهای خود فرد صورت می پذیرد. با کلینیک ایدن همراه باشید تا اطلاعات لازم را در مورد هزینه ، ریسک ها و عوارض جانبی این رویکرد در خدمت شما قرار دهیم.

 

کاشت ابرو + کلینیک ایدن

 

کاشت ابرو چگونه انجام می شود؟

این پروسیجر شامل پیوند گرافت های مو به ناحیه ابرو می باشد. هدف این است که موهای جدید از این گرافت ها رشد کنند و ظاهر ابروها را پرتر نشان دهند. این گرافت ها اغلب از پشت سر و یا دور گوش برداشته خواهند شد.

زمانی که فولیکول های مو برداشت شدند ، به مدت یک ساعت داخل یک محفظه مخصوص که حاوی سالین سرد می باشد قرار می گیرند و بعد به ابرو منتقل می شوند. این پروسیجر در بیشتر موارد تحت بیحسی موضعی صورت خواهد گرفت ، بنابراین مراجعه کننده هیچ دردی را احساس نخواهد کرد.

پس از اتمام روند کاشت ابرو ، این ناحیه پانسمان نخواهد شد و پس از مدتی ، اطراف فولیکول های تازه کاشته شده پوسته پوسته خواهد شد. این پوسته ها بخشی طبیعی از روند درمان هستند و بعد از چند روز خود به خود جدا می شوند. نکته قابل توجه این است که نباید آن ها را دستکاری کنید.

تا پنج روز ، باید انتظار کبودی و تورم را در این ناحیه داشته باشید. هر دو سه ساعت یکبار ، باید از اسپری سالین استفاده شود. همچنین اکثر پزشکان داروهای مسکن ، آنتی بیوتیک و استروئید خوراکی تجویز می کنند ؛ این داروها باید تا پنج روز بعد به صورت مرتب استفاده شوند.

ممکن است نیاز باشد تا سه هفته از انجام فعالیت های شدید دوری کنید. اگر با خونریزی ، تورم یا چرک در ناحیه کاشت مواجه شدید با پزشک خود تماس بگیرید.

پس از مرحله اول کاشت ابرو ، این موهای جدید دچار ریزش خواهند شد. نیازی به نگرانی نمی باشد چون این پروسه نیز جز روند طبیعی این پروسیجر است. رشد موی مجدد حدود سه ماه بعد از جراحی آغاز می شود. در صورتی که برخی از فولیکول ها رشد نداشته باشند و یا تراکم مو به قدری که دنبال آن بودید نباشد ، می توانید در حدود 9 ماه بعد دوباره برای ترمیم به کلینیک مراجعه نمایید. البته در نظر داشته باشید این موضوع در هر فرد متفاوت است ، بنابراین پیش از هر اقدامی نیاز است تا ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

تکنیک ها

کاشت ابرو به سه روش FUT ، FUE و SUT انجام می پذیرد. در ادامه توضیح مختصری در مورد هر کدام خدمت شما ارائه کرده ایم :

FUT

در این روند ، جراح یک نوار را از پشت سر از یک سانت مانده به گوش بر می دارد. اندازه دقیق این نوار به فولیکول های مورد نیاز بستگی دارد و معمولا از یک تا یک سانت و نیم تجاوز نمی کند. زمانی که فولیکول ها برداشت شدند ، این تکه به سر پیوند خواهد خورد.

FUE

در این متد کاشت ابرو ، فولیکول ها به صورت تک به تک از پوست بیرون آورده شده و به ناحیه ابروها پیوند می خورند. این اقدام باعث می شود موها در منطقه جدید کلفت تر به نظر برسند. این روش برای جایگزین شدن FUT  ابداع شده است. این رویکرد نسبت به FUT از محبوبیت بیشتری برخوردار است ، زیرا احتمال ایجاد اسکار و دوشاخه شدن موها پایین می آید.

تفاوت این دو روش

همانطور که ذکر شد در تکنیک اول یک نوار باریک از پوست سر جدا خواهد شد ، اما در روش دوم ، ناحیه اهدا کننده شیو می شود و فولیکول ها بدون بریدن پوست سر ، از آن جدا خواهند شد. FUE مزایای زیادی دارد ؛ ریکاوری سریع تر ، درد کمتر بعد از کاشت ابرو ، ایجاد نشدن اسکار از این دست مزیت ها می باشند. همچنین موی قسمت های دیگر بدن نیز می تواند در این رویکرد استفاده شود ، حتی اگر تراکم آن زیاد نباشد.

در مقابل ، متد FUT زمانی که نیاز به فولیکول های بیشتری باشد ، مفیدتر واقع می شود. همچنین زمان پروسیجر کوتاه تر است و هزینه آن نیز کمتر می باشد.

SUT

این روش متفاوت با دو تکنیک قبلی است. طی این روند ، هر مرحله توسط دستگاه ها و تجهیزات خودکار صورت خواهد گرفت و پزشک تنها به آن نظارت دارد. در این متد کاشت ، فولیکول ها توسط این ابزار از کف سر برداشته شده و منجمد خواهند شد. در آخرین مرحله ، به ناحیه دریافت کننده منتقل و در آنجا کاشته می شوند. انجماد فولیکول ها از تخریب شدن بافت ها پیشگیری خواهد کرد. عارضه های جانبی این روش نیز نسبت به دو روش قبلی کم تر خواهد بود.

چه کسانی از فواید کاشت ابرو بهره مند خواهند شد؟

دلایل زیادی وجود دارند که یک نفر مایل به کاشتن موهای ابرو بوده و یا به آن نیاز داشته باشد. برای مثال برخی از این علت ها در زیر آورده شده اند :

  • سوختگی در ناحیه ابروها
  • ایجاد جای زخم و اسکار
  • وجود تومور
  • تریکوتیلومانیا ، نوعی اختلال که در آن فرد موهای بخش های مختلف بدن خود را می کند
  • از دست دادن ابروها و مژه ها به علت کم کار بودن تیروئید

گروه دیگری که به کاشت در ناحیه ابرو نیازمند هستند ، اشخاصی می باشند که از هایپرویتامینوز A رنج می برند. این بیماری زمانی رخ می دهد که سطح ویتامین A به قدری در بدن زیاد باشد که مسمومیت رخ دهد. مقدار ویتامین A که روزانه باید به بدن برسد ، برای یک فرد بزرگسال حدود 4300 واحد بین المللی می باشد. معمولا ریزش مو به این علت دائمی نیست و زمانی که میزان ویتامین دریافتی کاهش یابد ، این معضل نیز از بین می رود.

هزینه کاشت ابرو

هزینه دقیق این پروسه را نمی توان تعیین کرد ، زیرا به عوامل مختلفی بستگی دارد. این فاکتورها شامل موارد زیر می شوند :

  • محل زندگی شما و موقعیت جغرافیایی کلینیک
  • تعداد گرافت و فولیکول های مورد نیاز
  • جزئیات جراحی که شامل تجهیزات اتاق عمل و نوع بیهوشی استفاده شده می شود.
  • تحت پوشش بودن این رویکرد

برای اطلاع از قیمت دقیق روند کاشت ، باید با کلینیک تماس گرفته و یا با پزشک خود مشورت نمایید.

خطرات

در مواردی ، بعد از کاشت ابرو فولیکول ها “نمی گیرند” و در نتیجه رشد مو به صورت تکه تکه و پراکنده رخ خواهد داد. در طول جراحی ، به علت استفاده از داروی بی حسی امکان دارد ابروها در یک موقعیت غیر طبیعی قرار گیرند و به همین خاطر ، ابروهای کاشته شده در جهت مناسب رشد نکنند. دیگر مشکلی که احتمال رخ داد آن وجود دارد ، رشد موها در جهت های مختلف یا متفاوت بودن بافت آن ها می باشد.

عوارض نادری نیز در این پروسه رخ می دهند که در ادامه آن ها را نام برده ایم :

  • عفونت
  • فولیکول های ملتهب و عفونی شده
  • ایجاد اسکار
  • تورم و کبودی
  • آسیب به اعصاب
  • خونریزی شدید

ماندگاری کاشت

بیشتر داوطلبین این امر معمولا در دو سال اول به نتیجه خوبی می رسند ؛ پس از آن امکان دارد موها شروع به ریزش کنند و ابروها دوباره کم پشت شوند. در مواردی نیز تا سال ها بعد از عمل نتیجه ماندگاری دارد و زیباجو می تواند از ظاهری دلپسند لذت ببرد. اگر می خواهید کاشت ابرو را انجام دهید ، آمادگی این را داشته باشید که شاید به جلسات ترمیم نیاز باشد.

این پروسیجر کجا باید به عمل برسد؟

این رویکرد توسط درماتولوژیست و یا جراحان پلاستیک و زیبایی انجام می شود. کلینیک ها ، مکانی هستند که بیشتر مواقع برای انجام کاشت انتخاب خواهند شد. برای انتخاب بهترین کلینیک در تهران ، پیشنهاد می شود به صورت آنلاین تحقیقاتی را انجام دهید و نظرات دیگر مراجعه کنندگان را با دقت بخوانید.

مورد دیگری که باید در نظر بگیرید ، این است که صرفا به خاطر ارزان بودن نباید یک پزشک را برگزینید. این موضوع نه تنها می تواند منجر به بروز عواقب جبران ناپذیری شود ، بلکه احتمالا در پایان کار از نتیجه ناراضی خواهید بود و مجبور می شوید کاشت در ناحیه ابرو را دوباره انجام دهید.

کاشت ابرو روی شکستگی

احتمالا خود شما نیز مشاهده کردید که ابرو روی شکستگی و بافت اسکار رشد نخواهد کرد ، زیرا فولیکول های مو در این ناحیه از بین رفته اند. زمانی که شکستگی یا سوختگی اتفاق می افتد ، رگ های خونی و در مواردی عصب ها نیز از بین می روند ، به همین جهت نمی توان کاشت ابرو را به روش معمولی اجرا کرد. برای اینکار ، درماتولوژیست موها را در فولیکول های باقی مانده بافت اسکار کاشت می کند تا درصد موفقیت آن بالاتر رود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Scroll to Top